Auto private leasen

In samenwerking met onze buurman, Auto private leasen, hebben wij een actie opgezet. In het kort is Auto private leasen een bedrijf waar je je auto kan leasen. En omdat wij ook van mooie auto’s houden konden wij het niet laten om deze samenwerking aan te gaan.

De samenwerking werkt als volgt, indien je bij Auto private leasen een auto least kun je ook nog is 1x per maand gratis ons maandmenu mee eten. Je kunt dan dus genieten van een mooie auto en ook nog is genieten van onze heerlijke gerechten. Ons maandmenu veranderd elke maand, elke maand staat er dus weer een nieuw heerlijk menu op je te wachten. Bij het maken van onze gerechten gebruiken we erg veel streekproducten en spelen we in op de seizoenen.auto private leasen

Bij het afsluiten van je contract bij Auto private lease krijg je voucher mee die je bij ons in het Café kunt verzilveren. De voucher zijn elke maandag, dinsdag en woensdag inwisselbaar. Op de andere dagen hebben wij het helaas te druk met andere reserveringen en partijen. Wilt u reserveren met een voucher dan vragen wij u vriendelijk om dit te vermelden bij uw reservering zodat wij een mooi tafeltje voor u kunnen klaarzetten.

Tot ziens bij Cafe de Vrijheid!